Аз зная, че моето време е малко
и зная, че тук съм за кратко…
следи – като пишеща в бяло писалка,
оставям в таз сива тетрадка,
която нехайно живот се нарича,
която тъй бързо изтича,
която е празна и дяволски чиста,
в която с години записвах:
успехи, провали, любов и омраза,
и много моменти прекрасни,
и скъпи приятелства в дните неясни,
които от глупост изрязах…
аз зная, че малко живот ми остава
и после блажена забрава…
© Раммадан Л.К. Все права защищены
Дано да е смислен престоят тук.