Прочу се плажът ми дори
сред чуждите туристки.
При мен се редят от зори
дори и секси миски.
С Голямото ми реноме,
кой може да се мери?
Отлично Жоро ги... обслужва от сърце...
Конкуренцията трепери.
Е тук-там някой травестит
промъква се "погрешка"...
Но пращам ги при анадолския си конкурент,
при него... нема грешка...
А аз на всяка дама го подавам
(разбирай го, специалното ми отношение)
От незадоволеност ги спасявам
и свалям напрежение.
Масажите ми са с щастлив финал,
каквото и да значи туй...
Но вече новата клиентка съм фанал,
която устно... иска да ми го надуй*...
09.08.2020.
* - става въпрос за спасителния ми пояс, жълт, отпред с много сладко патенце :0))
© Георги Каменов Все права защищены