6 июн. 2007 г., 13:03

На кафе 

  Поэзия
1069 0 15
На кафе две свати си куфеят -
има ли значение размерът...
Първата се писа моралистка...
Рече: "Няма!" - оти не и стиска...
Втората за думата се хвана...
С факти, аргументи я подхвана:
Как, ма Свате? Важен е размерът!
Хората за сантиметър стрелят!
Виж го сервитьорът как ни диша,
да оставим по-голем бакшиша...
Глей, ей-там, блондинките-мутрески,
дет' крачката им като солетки...
С яка кубатура са в гърдите,
га че ше си чистят с тях зъбите...
Моичкият... по размер е скромен...
само твърде рядко е разгонен...
Все, за жалост, бързо експлодира...
Но с заплатата го компенсира...
Правичката, Свате, да си кажем,
че размерът си е много важен...

- МЪлчи, Свате! Сватът по аршин
с мен проблеми няма той... Амин...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??