НА КИНО
На кино съм от шест до пет.
Да, мога време да обръщам...
Да вграждам мога във куплет.
И огън мога да преглъщам...
О, знаеш го! Такава съм!
С добрите феи купонясвам.
Владея твоя ден и сън.
Не мисля скоро да мирясвам.
Така че, стягай се! Нощес
ще дойда с лунната карета.
Там, в звездния небесен лес,
аз имам мъничка планета.
Високо е... Озон и смях,
и лудост някаква обречена
трептят във моя струнен свят,
в сърцето ми, от Бог наречено...
Страхуваш се?! Добре! Разбрах!
Налей си смелост в чаша с лед...
А аз ужасно закъснях!
На кино съм от шест до пет...
© Алина Стоянова Все права защищены
Хубаво е тук!!!