20 дек. 2007 г., 20:21

На крачка от теб 

  Поэзия
764 0 11
 

НА КРАЧКА ОТ ТЕБ

 

На крачка от теб съм,

най-трудната крачка.

Тази, която ми спира дъха.

Таз, след която обратен път няма.

Последната, най-дългата крачка,

с която на тебе ще се обрека.

 

На крачка от теб съм.

Но ти не прибързвай!

Чакай ме там. Още имаме шанс.

Късах по пътя си нишка след нишка -

приятелства, стари и нови надежди.

И ето, че стигнах най-трудната част.

 

На крачка от теб съм.

Единствена крачка.

Ще я премина, в мен всичко гори!

Времето даже пред нея замира.

Стигнах далече, как да се върна?

Ето ме, идвам, сърце отвори!

© Теменужка Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??