Искам да избягам.
Но няма къде.
Искам да отида на край света,
да съм спокойна и добре.
Искам сърцето си да държа в шепи
и да гледам как тупти.
Не искам да усещам болката вече,
все едно е прободено от стотици игли.
Искам да спра да скърбя.
Да мога усмивки да подаря -
на хора и места, и на скъпоценната луна.
Искам да спре да ме изгаря мисълта,
че не мога нищо да направя,
за да те задържа.
© Lara Queen Все права защищены