Малкият принц долетя и до мойта планета.
Весело смигна ми - нещо ме жегна в сърцето.
Страх го било да остави кокетното цвете.
Пазел го с болка от някакви вредни предмети.
Толкова много говорехме с него за всичко...
Гледахме залези, хиляди пъти различни...
Малкият принц отлетя... Той ми беше едничък...
Вижда отвън и отвътре, тупти ми, обича...
© Стоян Минев Все права защищены
Благодаря, Anabell (Анахид)!
Благодаря, Човек (Анна Станоева)!
Малкият принц е
на всички в сърцата, от
роза пленени!
!