Ще набера цветя за тебе, мамо,
които никога не вяхнат,
макар да казват, че такива няма –
звезди звездите са, а гаснат...
Ще набера букет от обич!
Че винаги да си до мене, мамо,
с венец от побелели мисли,
а друго даже и да няма
до мене да си просто искам!
Ще набера букет от вечност!
© Siyana Все права защищены