15 окт. 2015 г., 21:29

На Марс има вода 

  Поэзия
286 0 0

Олигарсите по света

се награбиха яко.

С бисери и диаманти,

тонове със злато.

Но продължават да живеят,

в егоистичното си блато.

Че цели народи гладуват,

никак не им пука.

Те и не желаят,

да живеят тука.

Мечтаят за Марс.

Господа, там отивате, нали?

Защото Марс ви застраши.

Не си дава нефта и благата,

защитава си земята.

Я по-сериозни бъдете.

Там се заселете.

Прогонете му децата,

бомбардирайте земята,

отровете и водата.

Накрай пуснете атома,

дано да ви засмуче вакума.

Аз пък оставам на земята.

Тя е щедра и благата.

Чудесно ще си поживея,

щом ви няма на нея.

 

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??