Недей тъгува някой ден
за миговете на невзета сладост,
за онзи трепетен любовен плен,
във който бихме си донесли радост.
Живей и дишай на мига,
прегръщай силно, пий ме жадно,
попивай влажността, страстта,
с целувките си ме изгаряй бавно.
Щом твоя съм, за мен живей,
недей за миг да ме изпускаш,
докосването превърни в елей,
живота истински да го почувстваш.
Блажени ще сме всеки миг,
не го отлагай, а ме имай,
с инстинкт долавяй моя вик,
със шепи обич взимай, взимай.
© Ирена Георгиева Все права защищены