28 нояб. 2020 г., 00:15

На Мира 

  Поэзия » Любовная
818 0 2

И сякаш ме гали зефира,

на приказен бряг край морето,

щом близо до мене си, Мира,

и милваш ми нежно лицето.

 

И сякаш сияе ефира,

в лазурно блестящи украси,

щом близо до мене си, Мира,

и стоплиш ме пак с любовта си...

 

И сякаш дори през баири,

безкрайно делящи ни с тебе,

аз чувствам, че близо си, Мири,

че близо, в Сърцето, живееш...

© Васил Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??