На мислите ти чара скрит
Така ми липсва в този час
на мислите ти чара скрит,
да чуя твоя топъл глас
зад онзи рид с тъма покрит.
И цяла в непрогледен срам
незнайно как обзел ме там
целувка нежна да ти дам
привлечена от твоя плам.
Но в този летен полумрак
все свети нощната роса,
звезди посипват моя праг,
въздишки крият се в леса.
И как е сладка таз печал,
с която вехна ден след ден,
че нямаме еднакъв дял
от любовта що грее в мен...
© Светла Асенова Все права защищены
Много ми е приятно, че добави стиха ми в "Любими"...