Загубих всичко, което не можех да имам,
отричах всичко, което можех да имам.
Очаквах среща с любим човек,
страх от чуства и мисли - безкрайно море.
И в целия този хаос, аз имах нужда от теб
и цялата тази болка, трупана с години наред.
Ето, стоиш пред мен, телата ни тръпнат в нощта,
прегърни ме силно, за да почуствам любовта!
© Емилия Ангелова Все права защищены