18 апр. 2013 г., 17:57  

На монади 

  Поэзия
804 0 0

Tъгата ми разцъфна. В хризантема.

Поисках да я храня, да не вехне.

Минорно се размърдах и се свлече -

Антична не-Горгона, ала цвете.

 

Приличам на затрупана антена;

сигналът си кодирала съм - в знаци.

Потичат по ъглите ти безцелно

и нежно се разпръсват на триади...

© Уморена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??