Време е за път!
Ела със мен -
ще си прекарваме добре
ден подир ден!
Бързо стягай си багажа,
защото ни очаква плажа.
Ще ядеме цаца
в ресторант "Рагаца"!
Ще се къпеме в морето,
вълните, на което
са толкова приятни -
наричаме ги "лятни".
Но това, което ще остане
е по-скъпо и от най-голямото имане!
Това са миговете заедно -
спомени с любов за лятото!!!
© Y. Panda Все права защищены
спомените остават да ни топлят!
Поздрав!