19 сент. 2006 г., 01:58

На моя син . . . 

  Поэзия
3273 0 7
Расте синът ми, Господи,
безмилостно расте
и вече своите въпроси
задава по-добре.

Целувам аз момченцето,
целувам го с уста -
и бузките, нослонцето,
и галя го с ръка.

Една сълза голяма
търкулва се в нощта. . .
Ще бъде, сине, мама
до теб през вечността.

Расте синът ми, Господи,
безмилостно расте,
и вече своите въпроси
задава по-добре.

А колко само съм самотна
и колко много ме боли:
уж всичко имаме в живота,
а все оставаме сами. . .

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??