Ти си моят огън,
моето сърце,
ти си моят пламък,
който ме зове.
Ти си огледало
на моята душа,
чувствам се непълна,
когато съм сама.
Ти си моят пъзел,
образ, вплетен в мен,
душата ми на възел
е вързана във теб.
14.08.2007
© Кремена Неделчева Все права защищены