Как ти се радвам, Красавице студена,
в червената рокля като рубин си ти,
а черните очи къде ли гледат
и на кого сърцето пак разби?
Светлината на утрото докато пада
по челото ти с неземен чар,
любовта възкръсва млада,
привличаш ти със огнен жар.
И пак те виждам буйна и красива,
косите увенчани със цветя,
а твоето сърце чрез тялото разкрива,
че си узряла за любов сега.
© Аластор Все права защищены
в червената рокля като рубин си ти......
Красавица гореща
в тялото ми днес сърце тупти....