Къде бързаш?
В този миг
има толкова
благоуханни плодове.
И още толкова недокоснати
цветове.
Къде бързаш?
Любовта е тук
и сега,
в мига.
Не я ли виждаш?
Не я ли чуваш?
Не отминавай
този миг
забързана
в мечтите си
за бъдещия...
Къде бързаш?
Истинската любов
е тук
и никога няма да избяга...
© Пламен Константинов Все права защищены
с обич за теб.