17 июн. 2014 г., 22:11

На моята обич... 

  Поэзия » Любовная
469 0 2

Ти си ненужна, закъсняла просякиня,
която ме разкъсва непрестанно!
Но остави ме, моля ти се остави ме
 и разбери, не си добре дошла!!!

Иди си, закъсняла и ненужна...
върви и никога назад не се обръщай!!!
Брътвежа ти не искам аз да чувам
и да усещам във душата си копнежа!

Ти, неприлично гола, дрипите сложи си
 и наведи глава, не смей да се опълчваш!
Върви! И сълзите си преглътни горчиви
 и разбери - ненужна си, до болка си ненужна!!!!

© Катя Конова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря! Поздрав и за Вас!
  • Силно, много силно и метафорите са просто разкошни!!БРАВО!!Страшно хубаво!! Поздрави!!
Предложения
: ??:??