12.10.2009
Да можех аз така да пиша,
както поетите с декади опит...
А мойта муза все въздиша
по пустия любовен порив...
Да можех в рими да опиша
природата и обществото, срамота -
тя, мойта муза, все разнищва
самотата, болката и любовта...
Ех, музо! Спри се най-накрая!
Узрей за всички истини житейски!
И стига кара ме със думи да ридая
за тез мъже и мъки тежки...
© Erato Eratova Все права защищены