27 мар. 2007 г., 12:32

На Н... 

  Поэзия
702 0 2
Той се появи с усмивка мила,
с поглед по човешки чист.
Обгърна ме с мъжествена сила,
че трудно е да го опиша на лист!

Той нахлу със тихи стъпки
и следите си назад изтри.
Отпиваше от нежността ми глътки
и избра напред с мен да върви!

Той донесе със себе си аромат незабравим -
чист, по детски мил и наивен!
И странна сигурност, че ще победим,
дори и заслепени от дъжд проливен.

По сънни пътеки ме поведе -
той е за моите мечти oпора!
Ангеле мой, съдбата при мене те доведе,
и избрал те е със святото име - Никола!

© Златина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??