Как е горе на небето
Има ли безброй звезди
Разбираш ли от небесата
Когато нещо ме боли
Как е горе на небето
Ангели безброй видя ли
А говориш ли със тях
И правите ли ритуали
Как е горе, да те питам
Сърцето ми без тебе спря
А за душата ми какво да кажа
Тя без теб осиротя
© Йоана Все права защищены