12 янв. 2009 г., 14:14

на Него 

  Поэзия » Любовная
836 0 3
Обичам те много
Обичам по детски
Обичам те като малко момиче
И даже жена
Обичам аз да се давя в очите ти
Обичам твойта топлина
Харесвам как лудо целуваш ме
Усещам гореща как е плътта
Аз в тебе отдавна съм влюбена
Ти отдавна си ми светлина
С теб... с теб се губя в безумието
С теб преоткривам света 
Хвани я... нея ръката ми
Пренеси ме в невероятния сън
Преобръщай ме мене душата ми
Щом ме погледнеш оставай без дъх
Безкрайна безкрайна нощта ни е
Ние в безкрая не търсиме път
И след него пак те обича душата ми
До сърцето отеква гласът
Не забравяй очите ми сините
Не забравяй червените устни
Забрави ми ти някои от думите
Защото зная аз... наш е светът

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??