2 апр. 2013 г., 20:56

На Него след това... 

  Поэзия » Другая
508 0 1

Ако умра, какво ли ще оставя?

Скърбящи хора, студ, сълзи...

Ти едва ли ще забравиш,

но моля те, аз искам - забрави.

 

Ако умра, аз искам да изгряваш

всяка утрин по-щастлив от вчера.

Не тъжи. Аз ти  обещавам,

където и да си - ще те намеря.

 

И пак ще има нещо: аз и ти

ще се смеем или ще плачем...

Когато ти липсвам и ти ме потърси,

но аз ще те намеря; има начин.

 

А ако някога събудиш се различен

и не търсиш сън или студа,

спомняй си за мен; че те обичах...

Но аз просто знаех - ще умра.

© Аглая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??