…
“С рогата напред“ е толкоз често,
полвинката ми доживотна Ненчо –
от свойта щура зодия Овен,
ще може трудно да избяга вече…
Как, неумолимо е времето,
a мълчаливият и инат младеж,
с речта изумително напредна –
дори, взе да досажда напоследък…
Милият, вещ е по всеки проблем,
спори вечно, включително и с нета,
с титли сам се кичи, прекалено –
до “академик“ даже стигна вчера…
Здравословни са шегите с Ненчо,
ала за нас, животът е по-лесен –
с опита му несравним, тъй ценен…
И със силната Божия подкрепа… ... ДораГеорг
© Дора Пежгорска Все права защищены