1 мар. 2008 г., 11:04

На Нея 

  Поэзия » Философская
613 0 12
Плавно се носи по пътя, във време милостиво.
През облаци наднича, без да се мръщи.
С чувства изменчиви пише и почерк нечетлив.
Вдига взора си удивен и бъдеще ражда.
Към галактика рубинена и звездна спирала...
Над главата й проблясва бликнала радост.
Като снимка висяща, от небе закачливо...
Като гордост влетяла, от панорамен прозорец...

Да, Жена е - никой друг - и музикален съпровод...
Полет на фантазията - или Господ знае какво...

                   ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

ПОЗДРАВ КЪМ ВСИЧКИ ЗА ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, С ОБИЧ!!!
                            
   

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??