Не ме вини, затуй че ме обича!
Защо съм грешница, във твоите очи?
Не ме мрази, че в мен се врича,
не оправдавай с мене твоите сълзи!
Да вярно е, рани те щом ти каза,
че иска да е с мене всеки час,
но потърси във себе си вината,
не смятам че виновната съм аз!
Не ме проклинай всяка нощ,
щом лягаш в празното легло,
не е забил в гърба ти нож,
той беше просто искрен и с високо вдигнато чело!
Желая ти да си щастлива винаги,
макар че ти проклинаш ни сега!
Дано се влюбиш някога, но истински!
Дано се чувстваш като нас във любовта!
© Аззз Все права защищены