На ощипаното Миче
6201104425
Имам си –
глезена
принцеса
сополива!
Обичам си я –
Макар
и мъничко
енгèл!
Стопля
душата ми –
в стихията
бурлива,
та
дори и
да ме
прави
тя
на див
петел!
Така
Животът
не е
броеница
сива,
а – наниз
от трудности,
които
съм поел…!
20.12.2019 г.
Шани
© Стоян Койчев Все права защищены
Пловдив, BG
Регистриран 1 мес
Следва 0
Последователи 0
Коментари от мен 0
Коментари за мен 8
--------------------------------
така или иначе авторът не се включва в коментарите...