21 авг. 2007 г., 08:28

На Откровенци 

  Поэзия
572 0 18
Клавиша смело натисни,
не тук, по-долу, където пише "тюркоаз",
да, там, сто процента това съм аз.
Търсеше между редовете?
Не, първо прочети стиховете!

Свети светлини край мене,
греят по Парнарски топло, отразени!
И ми се привиждат нощи романтични,
(къде без Романтика и никой няма да го пита)
дружни в смях и чудо, много симпатични!

Дарче, Галке, Олге, Иве, Вани, Маги - вси сте благи!
Здравче, Ани, Светле, Ласке, Зини, Креми - вси засмени!
Танче, Деси, Доче, Веси, Мили, Ники - хубави и разнолики!
Броят е голям, мили Ченков и Мая,
вие ще кажете, вижда ли се края!?

И ако някого изпускам,
значи зло не му допускам!
И нека да не се обижда,
от сърце ми го делят няколко клавиша!

И накрая при Фил - всички на кафе
и то не какво да е - като за ПОЕТИ - нежничко фрапе!!!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??