Тук поства не едно перо,
без чийто небосвод не мога.
Чрез дара, даден ни от Бога,
светът е място по-добро.
За публиката – верен брод
през действителността жестока,
за някои от нас – каторга,
в която ще са до живот.
Сече ми пипето, та зная,
че топ поет не съм. Е, и?
За мене сайтът е омая,
а не размяна на стрели.
На вас и себе си желая
по пътя свой да сме добри!
© Димитър Бурназов Все права защищены