Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Срещнахме се с теб веднъж
там на пясъка, на плажа.
Правеше ми се на мъж:
”Дай гърба да ти намажа!?”
Аз те гледах изумена -
що ли иска този пич…?
С таз косица разредена
не е масажист, ма хич!
Продължих аз да си ближа
сладоледа разтопен -
хич дори не БЕ ме грижа
к`во си мисли той за мен.
Духна вятър изведнъж
и капелата ми хвръкна,
викнах -„Бягай бързо, дръж -
да не взема да те фъкна!”
Ти побягна като хала
между голите тела,
а капелата ми бяла
във морето отлетя.
Бързо цопна във водата
като африкански слон,
но в тонажа бе бедата,
плуваше като бидон.
Ама пълен и препълнен
с бира, кренвирши и водка,
забълбука с тътен гърлен
и… изплува като лодка.
© Валка Все права защищены
зодията щом си чел,
май на всякаква мотриса
пътничка ще се натриса...