Влюбих се в момиче на име Попи.
От момента, в който за първи път я видях,
аз нещо много важно осъзнах.
За страстни мигове, прекарани с нея, аз живея
и за нежността и романтиката и копнея.
Жадувам допира на чувствената и копринено мека кожа
и глава на свидни места аз нежно да положа.
Целувките ù пламенни, изпълнени с много, много страст,
желая да получа аз.
Устните ù имат вкус на сицилиански портокал,
който с радост и най-голяма наслада бих изял.
Поведението ù фриволно и романтично ме кара да се държа "ужасно неприлично".
Думи нежни и романтични ще и нашепвам аз,
жлеаейки само да усетя силата на нейната любов и страст.
Една целувка е достатътчна само да ме вкара в опасност голяма,
разсъдъка си да изгубя и безумно в нея да се влюбя.
Нека това е така,
аз първи към нея за връзка ще подам ръка.
Че е най-красива, ще ù докажа,
и романтика и нежно отношение ще ù покажа.
Жадувам, Попи, твоите устни греховно вкусни.
Те целуват невероятно
и ме карат да се чувствам особено приятно.
© Радослав Радев Все права защищены