Затвори очи
и ме виж -
аз съм там
под дъгата на утрото,
чакам тебе
на прага на устните
от целувката
снощи изпусната,
от целувката –
тъй разпиляна.
Като капчици дъжд
по листо,
като облак
в косите,
и слънчева пяна,
като нашата луда любов.
© Истинска Все права защищены