Аз няма да те търся във живота си.
Ще чакам сам да дойдеш някой ден.
Каква да бъда, за да ме откриеш?
Какъв да бъдеш по калъп за мен?
Аз няма пак да споря със съдбата си.
И няма пак да моля любовта.
Аз няма да печеля свободата си,
за да докажа, че не съм сама.
Аз спирам да ти вярвам, че те има.
Ако те има, все ще дойдеш някой ден.
Каква да бъда, за да ме откриеш?
Какъв ще си, за да си с мен?
© Мая Все права защищены
Наистина се радвам, че ви харесва