18 мар. 2017 г., 20:53

На приятеля 

  Поэзия » Другая
314 0 0

Лек път приятелю,

желая го от все сърце.

И нека щастието те съпровожда

и да си с усмихнато лице.

 

А обичта да бъде толкоз много,

че да прелива като пролетна вода.

И жаден да си като цвете

за топло слънце и светлина.

 

И да имаш сили да я даваш

на близкия до теб човек.

И с него да се съобразяваш

и да сте едно в студ и пек.

 

И да съумеете заедно

да скочите един до друг

в люлката на радостта и щастието

с мисълта, че е било лошото до тук.

 

                      Стефан Цеков

© Стефан Цеков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??