15 сент. 2011 г., 11:05

На ръба 

  Поэзия » Другая
600 0 0

На ръба на вчерашния ден.

Когато си отива тихо твоят сън без стон.

На ръба на този бряг с другия.

Когато между пръстите ти се изплъзва цял един живот.

На ръба на синята забрава.

Когато трябва да разбиеш своите окови.

На ръба на бягството.

Когато се изправяш срещу всички.

Да търсиш своята единствена любов...

© Сиана Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??