29 янв. 2013 г., 17:31

На ръба на нашата зима 

  Поэзия » Другая
462 0 3

Вън е тъмно,

вали

мокър дъжд върху мръсния сняг.

 

И вървим

аз и ти,

и говорим, и скрива ни мрак;

 

и вървим,

и броим

неизказани чувства без глас,

 

а наум

се тешим,

че отминал е нашият час.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??