Сродната душа опитваш се да си намериш.
Искаш сигурност, стабилност, топлина.
Любов, която да е искрена и споделена.
Вълнения и трепети да топлят твоята душа.
Искрено ти пожелавам всичко от сърце.
Ядове по пътя да не срещаш, да няма болка, сълзи и тъга.
С много обич за теб ;)
Деси 05.11.2008г
© Десислава Все права защищены
Много ме впечатли, чак се просълзих.
Целувки.