КЪДЕ СЕ ЗАБИ? ЧАК В САН ДИЕГО!
СВЕТЪТ ЛИ ОТКРИ? ДА, НО С НЕГО.
ЕТО, ЧЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА
ДА ПРЕОТКРИЯ АЗ САНТИМЕНТА.
ЛИПСВАШ МИ! НЯМА ТЕГЕЛИ!
ИМА СПОМЕНИ - И ТО ЗА УМРЕЛИ.
НЯМА Я СЛАДКАТА, С ТЕБЕ, РАЗДУВКА,
ИМА САМО ФАЛШ, ИМА ПРЕСТРУВКА.
И НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ НИЕ, ДВЕТЕ,
ПО НАШИТЕ СТАРИ ПОЗНАТИ ПЪТЕКИ,
И НЯМА ДА СЕДНЕМ НА КОЛА, НА СПРАЙТ,
И НЯМА ДА РЪСИМ ДУМИ БЕЗКРАЙ.
НИЩО И НИКАКВИ СЛУЧКИ НА ВИД,
НО ТАКЪВ СИ БЕШЕ НАШИЯТ БИТ,
И ЗА НЕГО АЗ НИЩО НЕ БИХ ЗАМЕНИЛА,
ДОРИ СВЕТЪТ, КОЙТО ТИ СИ ОТКРИЛА.
© Бина Влади Все права защищены
Поздравявам те!