Кога ли остаряват майките?
Когато им порастват синовете изведнъж.
Уж вчера беше бебе сладко,
а днес пред мен - голям и умен мъж.
Стараех се да дам на тебе всичко,
което можех и което не можах за съжаление,
а искам аз от теб съвсем мъничко -
капка обич и трошичка уважение.
Аз виждам, сине, че ще станеш ти човек достоен
и че в живота ти ще преуспееш.
Върви напред с вдигната глава,
а ние с татко ти с теб ще се гордеем.
Да бъдат дните ти успешни и красиви
и ние до тебе да се чувстваме щастливи!
9.06.2008
© Елизавета Андреева Все права защищены