17 окт. 2008 г., 00:48

На сина ми 

  Поэзия
559 0 1

Съдбата си не можеш да избираш.

Тя стига те, където и да си,

но верен път все трябва да намираш.

Най-верния от всички потърси!

 

Роднините не можеш да избираш.

Те с теб вървят като "в пакет".

Приятели добри да си намираш,

които да те водят все напред!

 

Любимата си трябва да избираш.

Да бъде чиста тя като сълза,

прекрасна като пролетна магия,

погалила листата на бреза.

 

Любовта й като огън да те грее,

необятна да е като океан.

Когато след години остарееш,

все още от любов да си пиян.

© Дияна Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасен стих, мила Дияна!!!
    Много, много ми хареса!
    Бъдете щастливи и двамата!
    Прегръдка!
Предложения
: ??:??