В СПА ли? Никога на 8-ми…
С Евлоги, моят мъж, за 8-ми Март решихме
да кара всеки както иска празника! Сами!
Петимни за приключения бяхме! Преценихме
ползата! По- влюбени ще сме от сега,нали?
Къде е той не зная, но аз съм в Център СПА.
За такъв мечтала съм от толкова години!…
Богатите там ходели! И сигурно ще е ”Уаа”!
Та първо си накупих “дребни” дрехи в дузина!
Представа- като за женския на София пазар...
Ще се поглезя с абсолютно всичко си обещах!
Пред мацки там и ухажори ще покажа моя чар,
веднага, който ще изтъкна с толкова ищах!…*
Започнах да се разочаровам още от вратата…
Басейн?- Да, огромен, а вътре- пълен гмеж!*
Мъже, жени допират се от петите до главата!
И да се фръцкам там! Не, не бях с копнеж!
Има и друг басейн с вода гореща минерална
и сауна истинска, а не като във други бани-
с доста много стълби и още по- вертикални!
Джакузи уж...ми, то само по- големи вани!
Неудовлетворение не малко- още първа вечер…
Ако не си уредил там “нещо”, още във водата-
на свой, личен план за развлечение си обречен!
Скука, самота! Съвсем без организация богата!
Не казваше се СПА навремето Централна Баня!
Същите неща ги имаше и не с пари на килограм…
Аз мислех непрестанно за Евлоги с тревога само-
верен ли ми е бил, устоял ли е да прекара сам?!…
На празник, вече само двама! Но с по- весел план!
* ищах. желание
* гмеж- гъмжило
© Ирина Филипова Все права защищены