Да тълкувам ли...
красотата или да
я възпея в сън?
Или представи
огнени за нея да
създам - навън?
Хармонията
дали да докосвам със
жилави пръсти?
Или оставам
да ме омагьосва тя
като намереното
ново аз, като...
нестихналата муза -
ще пребъде ли?!
© Мери Попинз Все права защищены
Запази я!