Аз съм голямо момиче.
Всичко разбирам прекрасно.
Точния цвят на колите.
Скорост защо им угасва.
Дупка на дългия вестник.
Сложна утайка в кафето.
Песни, които разместват
стъпили здраво крачета.
Лято, което е смешно,
щом ми опре до главата.
Стълби до друга планета,
вечния път наобратно.
Твърдия глас на резето
и на капана душата....
А на тавана в мазето
уча си тишината.