Ще те намеря,
мисъл в полунощ,
поникваща направо за секунди
от дълбините
на съня!
Разкош
от неразказани мечти
в полуда
ще ме люлеят в паралелен свят,
ще ме създават
с чудни песнопения.
Ще те намеря,
остра, като нож,
и мека, като призрачно видение.
© Павлина Гатева Все права защищены