Защо си тръгна тъй от мен?
Нима направих грешка аз?
Дали си струва да бъдеш до мен...
Дори нямам право на глас...
Дори през вятър и бури
ще видиш колко грешиш,
мислиш, че моя живот ще погубиш,
а не знаеш, че повече никога няма да можеш да спиш.
Само аз ли трябва да страдам?
Сигурно си мислиш, че ме лъжеш сега?
Нима дори в любовта си трябва да падам,
за да узнаеш колко съм силна така!
© Гергана Все права защищены