На теб
За мен си безразлично симпатичен
Не ме вълнуват хубавите ти очи
И погледът ти моето сърце не стяга
И огън в него веч изобщо не гори
Ти сам това скрои и знам не съжаляваш
В капана ти се хванах аз наивно
Но ето че измъквам се оттам да ме прощаваш
И хоризонта нов откривам аз активно...
© Пет Все права защищены
Поетичност и чувство за хумор.
Успех!!!