На тебе аз ти подарявам
свойто мъничко сърце.
Макар и малко, то обича!
Като майка своето дете.
На тебе аз ти подарявам
свойта мъничка душа.
Но макар и малкаq тя е чиста
като майчина сълза.
На тебе аз ти подарявам,
всичко мое, свято в мен.
И във туй те аз заклевам.
Да си ти щаслива с мен...!
© Ангел Все права защищены