На Tomad (Тома)
В амплитудата на чувствата
себе си без страх намираш.
И безжалостен към лустрото,
режеш с мислите - рапири.
Счупил колбата на страстите,
пиеш чашата до дъно.
Болката ти е израстване,
а душата ти е струна...
© Вилдан Сефер Все права защищены